Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E)

Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) uitvoeren of toetsen

Wat kan Omwender voor je doen?

  • Uitvoering: Op basis van jouw wensen kunnen wij de RI&E volledig of gedeeltelijk samen met jou uitvoeren. Het is mogelijk om gebruik te maken van de door jouw branche ontwikkelde methodiek, maar dit hoeft niet. Je kunt ervoor kiezen de inventarisatie en evaluatie digitaal uit te voeren of om (groeps)interviews te houden.
  • Toetsing: Voer je de RI&E liever geheel in eigen beheer uit? Ook dat is mogelijk. Omwender kan in dat geval de (meestal wettelijk verplichte) toetsing verzorgen.

Als vervolg op de RI&E kan een van onze bevlogen professionals je ondersteunen bij de vormgeving van je Plan van Aanpak en verdiepende onderzoeken uitvoeren. Met de voorgestelde verbetermaatregelen kun je zelf aan de slag.

Resultaten van een RI&E

Met de verbetermaatregelen die volgen uit een RI&E kun je de risico’s in je organisatie beperken of vermijden. Dit zorgt voor:

  • een structurele verbetering van de arbeidsomstandigheden
  • vermindering van het aantal ongevallen en schades
  • vermindering van het risico op uitval
  • lagere verzuimkosten na een RI&E

Organisaties waarderen de kwaliteit RI&E door Omwender gemiddeld met een 8,2.

Meer weten?

Wil je meer weten over wat Omwender voor je kan betekenen op het gebied van Risico Inventarisatie en Evaluatie? Neem vandaag nog contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen voor een Risico Inventarisatie en Evaluatie

Lees meer over:

Veelgestelde vragen over de
Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E)