Individueel werkplekonderzoek

Je zorgt als werkgever dat jouw medewerkers zo goed en efficiënt mogelijk hun werk kunnen doen. Ondanks jouw goede zorgen kunnen je medewerkers toch klachten ontwikkelen. Medewerkers die veel achter een bureau werken, kunnen klachten krijgen aan rug, nek, schouders of armen. Deze klachten zorgen ervoor dat ze minder goed kunnen functioneren, waardoor de productiviteit daalt. Het individueel werkplekonderzoek beeldschermwerk geeft inzicht in de risicofactoren die leiden tot de klachten van jouw medewerker. Op basis van dit inzicht kunnen gepaste maatregelen worden genomen.

Wat kan Omwender voor je doen?
Om de belastende factoren te identificeren en in de toekomst klachten te voorkomen kan Omwender op basis van jouw wensen een individueel werkplekonderzoek beeldschermwerk uitvoeren.

Tijdens het werkplekonderzoek analyseren we alle relevante factoren (werkplek, werkorganisatie, werkwijze en de individuele belastbaarheid). We kijken naar welke houdingen en bewegingen niet verstandig zijn in verband met het klachtenbeeld, maar wel noodzakelijk in verband met het werk. De expert spreekt met de medewerker en voert een observatie van de werksituatie en werkwijze uit. Op basis van deze resultaten geven wij je medewerker advies over passende (preventie) maatregelen , zodat de medewerker weer zonder klachten kan werken.

Resultaat

  • Je krijgt inzicht in de risicofactoren.
  • Jouw medewerker krijgt advies over het omgaan met klachten en hoe deze te bestrijden zowel met betrekking tot de werkorganisatie, de werkplek en werkmiddel, de werkstijl en de belastbaarheid.
  • Adviezen op maat om de algemene arbeidsomstandigheden te verbeteren.

Doorlooptijd
Het individueel werkplekonderzoek beeldschermwerk voeren wij binnen twee weken na de opdrachtbevestiging uit. De rapportage ontvang je binnen twee weken na de uitvoering van het werkplekonderzoek.

Kosten
Vaste prijs: EUR 585,- excl. BTW

Vraag een offerte aan voor een Individueel Werkplekonderzoek