Over Omwender

Omwender staat voor veranderen, het roer om en het in gang zetten van een gedragsverandering. Wij ondersteunen je organisatie bij inzetbaarheidsvraagstukken. Samen bouwen we aan veerkrachtige en vitale organisaties. We maken daarbij gebruik van sterke data en focussen ons op al je medewerkers. We maken preventie groter dan curatie!

Zie ons als architecten, die je helpen bij het ontwerpen en neerzetten van een sterke basis. We bouwen een fundament waarop je kunt doorbouwen met als voornaamste doel: het vergroten van veerkracht van je organisatie. Dus vooral uitval voorkomen en bouwen aan vitaliteit.

Onze aanpak: veranderen om doelen te bereiken

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Wij geloven dat je echt anders moet kijken naar je uitdagingen. En dus ook echt iets anders moet gaan doen. Alleen een echte wending in aanpak zorgt ervoor dat we uitkomen op de bestemming die je voor ogen hebt.

Veerkracht en vitaliteit, het komt niet zomaar. Net zomin als de bevlogenheid van je medewerkers. Alleen met de juiste keuzes en positieve omwentelingen groeit het. Met een goed doordachte aanpak wordt het makkelijker om de juiste dingen extra aandacht te geven en een gerichte omwenteling te maken.

Meten is weten. Dus we verzamelen data om gerichte analyses te maken, brengen alle risico’s in kaart en geven inzicht in wat er gebeurt. Dat helpt bij het maken van de juiste keuzes en het opstellen van een doordachte aanpak. Zo weten we wanneer er dingen om en anders moeten. We gooien samen het roer om waar dat nodig is.
Om te peilen of we nog samen op koers liggen, monitoren continu de aanpak.

We zijn bevlogen, betrokken en doelgerichte optimisten

Uit ervaring weten we wat de kracht van veerkracht en vitaliteit is. Wij zijn er zo enthousiast en overtuigd van dat we niet anders dan bevlogen kunnen zijn.

Onze optimistische arbo-en preventiedeskundigen zijn betrokken en doelgericht, beschikken over een brede expertise en kennis op het gebied van arbeid & organisatie, vitaliteit, veerkracht, digital health, veiligheid, arbeidshygiëne en ergonomie.

Samen bouwen we aan iets moois, aan iets duurzaams, aan iets bijzonders. Daar gaat het ons om. En wat we samen doen is echt van belang. Zo bereiken we gezamenlijk een optimaal en blijvend resultaat: en daar pluk jij de vruchten van.

Omwender maakt deel uit van Zorg van de Zaak

Zorg van de Zaak is hét bedrijfsgezondheidsnetwerk voor werkend Nederland. Tot het netwerk behoren arbodiensten, interventiebedrijven en zorginstellingen die met elkaar integrale oplossingen bieden voor de ontwikkeling van vitale organisaties waarin mensen worden versterkt in het voeren van eigen regie over hun gezondheid, werk en leven.

Lees meer op zorgvandezaak.nl