Duurzame inzetbaarheid

Wij kunnen je helpen de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers te versterken. Duurzaam inzetbare medewerkers werken met meer plezier, zijn productiever en vallen minder uit. Daarnaast kun je door signalen te herkennen en hier adequaat op te reageren een hoop tijd en geld besparen. Onze Omwender experts kunnen je hierin bijstaan. De manier waarop is aan jou: van het trainen van leidinggevenden tot het bewust te maken van medewerkers van hun eigen rol bij hun duurzame inzetbaarheid.

Aan deze diensten kun je denken

Wat kunnen de Omwender voor je doen?

Omwender reikt je de handvatten aan om díe vaardigheden te ontwikkelen die je nodig hebt in jouw vakgebied – met advies, onderzoek en opleiding. Zo helpen wij het dynamische en duurzame prestatievermogen van jou, jouw medewerkers en jullie organisatie te vergroten.

Onze enthousiaste ergonomen, arbeidshygiënisten, veiligheidskundigen en arbeid- en organisatie adviseurs geven op vernieuwende wijze invulling aan duurzame inzetbaarheid en risicomanagement.

Resultaten

  • Meer werkplezier
  • Productievere werknemers
  • Minder uitval

Meer informatie?

Wil je meer weten over wat Omwender voor u kan betekenen op het gebied van duurzame inzetbaarheid? Neem vandaag nog contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek.