Verzuim verlagen

Als werkgever heb je veel invloed op het verzuim van je medewerkers. Namelijk door de manier waarop je leidinggevenden in gesprek zijn met de medewerker over de inzetbaarheid.

Zijn jouw leidinggevenden in staat om effectief de verzuimende medewerker te begeleiden en, nog liever, verzuim te voorkomen? Voelen je medewerkers zich verantwoordelijk voor hun eigen inzetbaarheid en werken ze hier preventief aan?

Wil je het verzuim effectief verlagen, of laag houden? Dan is de quickwin te behalen bij de verzuimbegeleiding door je eigen organisatie.

Wil je weten wat Omwender daarin voor jou kan betekenen?

Aan deze diensten kun je denken

Welke arbodienstverlening past bij jouw organisatie?
Afhankelijk van de fase van ontwikkeling waarin jouw organisatie zich bevindt, heeft de ene organisatie meer begeleiding bij de verzuimbegeleiding door de arbodienst nodig dan de andere.

Wil jij weten hoe de mate van Eigen Regie bij de verzuimbegeleiding is in jouw organisatie? Omwender kan je hierin bijstaan. De manier waarop is aan jou: van het trainen van leidinggevenden tot het bewust maken van je medewerkers van hun eigen rol bij hun duurzame inzetbaarheid.

Wat kan Omwender voor je doen?
We reiken je handvatten aan om de vaardigheden te ontwikkelen die je nodig hebt in je vakgebied – met advies, onderzoek en opleiding. Zo helpen wij het dynamische en duurzame prestatievermogen van jou, je medewerkers en je organisatie te vergroten.

Onze enthousiaste ergonomen, arbeidshygiënisten, veiligheidskundigen en arbeid- en organisatie adviseurs geven op vernieuwende wijze invulling aan duurzame inzetbaarheid en risicomanagement.

Resultaten

  • Meer werkplezier
  • Productievere werknemers
  • Minder uitval

Meer informatie?
Wil je meer weten over wat Omwender voor je kan betekenen op het gebied van duurzame inzetbaarheid? Neem vandaag nog contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek.

Aan deze diensten kun je denken